2012.07.18.
Hegyalja Feszttivál @ Tokaj


Kovács Virág:
"Tömény romantika, imádlak hegyalja!"

Végre elkezdődött a kettőezer-tizenkettes borsodi hegyalja fesztivál. A kapunyitásnál több ezren várták hogy bejussanak és élvezhessék a legelső koncerteket.
Az erő sötétebbik oldalának képviselői a pepsi színpadon élvezkedhettek egész nap. A Road világosban tartott ám fergeteges hangulatú koncertje után az amerikai Exodus lépett fel, akit külön a fesztiválozók kértek. A legnagyobb tömeg mégis az Arch Enemy koncertjén volt, Angela Gossow és bandája nagyon odatették magukat. Eközben a borsodi nagyszínpadon az Alphaville adta elő legjobb számait, köztük a bikicsunájt, a rajongók örömére. De ha valakit ezek nem hoztak lázba elénekelhette kedvenc számát a jägerbarban, megülhetett egy dühöngő elektronikus bikát vagy leülhetett a tűz mellé szalonnát sütögetni.
A szervezés persze hagyott némi kívánnivalót maga után, ugyanis a térkép amit kaptunk kevésbé tükrözte hűen a valós állapotokat. Emellett idén a hegyen is bevezették a kártyás fizetőrendszert. Mi például fél órát álltunk sorba mire sikerült feltöltenünk a kártyánkat, majd egy óra múlva a pultban közölték hogy az egész dolog leállt és csak pénzt tudnak elfogadni. Szóval vásárolni nemigazán sikerült. De ezektől a kis bosszúságoktól eltekintve nagyon jó volt az első nap Tokajban.

Szerdai képek


Szilágyi Ivett képei