Gasztro Rovat


Mit is eszünk a fesztiválon?


Lássuk az étlapot és az értékelést

Augusztus 10

Étel neve : Hamburger
Ára :750 Ft.
Minősítés: Ez nem gyorséttermi minőség ... 10 perc alatt készült el a szemem láttára. a marhapogácsa tényleg akkora mint egy pogácsa a zöldség nincs kispórolva a szendvicsból.

Augusztus 9
Étel neve : Csirkanyársak sült burgonyával
Ára : 850 Ft.
Minősítés: Igy a fesztivál vége felé már csak azt merjük megenni ami a szemünk láttára sült meg .A bizlmatlanság oka : egyik társunk egy tésztaétel elfogyasztása után kihagyott egy napot. Visszatérve a mi kajánkhoz .az megit jó lett. Nyárast már ettünk az elsőnapon a sültburgonyát meg már magasztaltuk a minap.
Augusztus 8
Étel neve : Fish 'n Go
Ára : 750 Ft
Minősítés: Ma HAL-adóan táplálkoztunk, de igazából nem volt túl extra élmény. A már napok óta kedvencünkké vált sült burgony mellé ma halrudacskákat tálaltak fel. Fanyalgásunk oka a következő: a hal már kihült mire a tányérra került.de ize a megszokott mirelit minőség :)
Augusztus 7
Étel neve : Gyros Ballantine's öntettel.
Ára :590 Ft.
Minősítés: Kiadós étel volt. Afokhagymás izt még órákkal az evés után is éreztem.
Augusztus 6
Étel neve : Olaszkolbászos Pizza
Ára :390 Ft.
Minősítés: Stílusosan a Fun Lovin' Criminalshoz választottunk ma vacsorát.(A zenekarnak sját pizzéria hálózata van) Rövid közvélemény kutatás után arra jutotunk hogy a Szigeten a legjobb pizzát a Táncdafesztivál sátor és a Blues színpad között kapható (na enyit a reklámról) . Jellemzően vékonytésztás fajta, feltétek : paradicsom sonka sajt kolbász.
Augusztus 5
Étel neve : Kürtőskalács (fahéjas)
Ára : 450 Ft.
Minősítés: Ma húsmentes napot tartottunk. Igy megfelelő energiatartalmú étek után néztünk.Igy ez az édesség jutott eszünkbe. Igazán finom volt, szép szorosan feltekerve pont kellően átsütve (a tészta kívül ropogós belül puha omlós) csillagos ötös mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
Augusztus 4
Étel neve : Csirkemell faszénen sütve , sült hasábburgonyával.
Ára :850 Ft.
Minősítés: Társam vacsorály nemkülönben jó lett. elmondása szerint itt a húst már rendesen átsütötték.ellenben a burkony előre kész volt csak tálalás előtt ismét forró olajfürdőbe tették.
Étel neve : Csirkesaslik zöldségágyon Baguettben.
Ára :590 Ft.
Minősítés: A napi vacsora kitűnően sikeredett a saslik kellően átvolt sütve.A zöldségágy kellemes elrendezésben semmelyikből sem volt a kelleténél több. Jó választás volt.
Étel neve : Szűzérmék roston SteakBurgonyával
Ára :950 Ft.
Minősítés: Elmondások szerin izletesen elkészítve, de amikor felvágtuk a szűzérméket azok enyhén rózsaszínüek (és véresek)voltak.
Augusztus 2
Étel neve : Ropi
Ára : cca 150 Ft.
Minősítés: Finom sós