Gasztro Rovat


Mit is eszünk a fesztiválon?


Lássuk az étlapot és az értékelést

Augusztus 15
Chicken Tikka.
Ára : 1300 Ft.
Minősítés: Mint elozo évben most is utoljára hagytuk az indiai ételt. De amíg akkor europai ember számára lángoló érzést keltett a szósz idén csak enyhén csípösre sikreredett. De továbbra is sótlanul sötik a csirkét és továbra is drágán mérik az ételt, de utolsó nap így kibírjuk.
Augusztus 14
Étel neve : Csirke-tortilla zöldségágyon.
Ára : 750 Ft.
Minősítés: Kellemesen pikánsra fuszerezett csirke, tortilla morzsába forgatva és kiránva. Kis csalást követtünk el mert ezt már tegnap éjjel kipróbáltuk, de annyira jó volt hogy ma is ezt ettük. Mivel nem túl nehéz étel bármikor (akár éjfélkor is mint mi) bevállalható.
Augusztus 13
Étel neve : New York Hot Dog.
Ára : 450 Ft.
Minősítés: A mai étel a nemzetek konyhájának legnyugatibb pontjáról jött. Ami végképp lenyugözött a készitok gyakorlott mozdulatai, ahogyan mérnöki pontossággal és nagy sebességgel készítik el az ételt. A Hot dog maga minoségi anyagokból készült. A virslit közvetlen a gozbol tették a kiflibe. És a készítok még itt is gumikesztyuben voltak.
Augusztus 12
Étel neve : Túró Rudi.
Ára : 100 Ft.
Minősítés: Ido hiányában 3 ilyennel értem be a mai napon. Gondolon nincs mit hozzá fuzni mindenki evett már ilyet.
Augusztus 11

Étel neve : Kemencés Kenyér-lángos.
Ára : 500 Ft.
Minősítés: Egyszerüen nehéz rá szavakat találni pedig az elkészítése nem egy ördöngosség. Kenyértészta tetején tejföl szalonna sajt és hagyma. valami fantasztikus ízhatás és eléggé laktató. A Pesti Est színpad mellett bukkantunk erre a remek ételre. A pékmester szerint a magyarok pizzája :)
Augusztus 10
Étel neve : Halburger sült burgonyával.
Ára : 1029 Ft.
Minősítés: Ma is kvázi egészségesen ettünk. A halpogácsa jó de kissé sótlan volt. Kérésünk ellenére folyt belole a majonéz de azt okosan kikotortuk a sültkrumpli (kissé állott volt már soknak találjuk érte a 429 fotintot) tetejére. De összessegben ez eheto volt. érdekességként megemlítjük hogy a számlán GYÜMÖLCS felirat volt látható minden tétel mellett.
Augusztus 9
Étel neve : Grillezett zöldségek gyöngyburgonyával
Ára : 800 Ft.
Minősítés: Érdekes módon már az elso nap vega kajával kezdtünk. Igazából semmi kifogásolható nincs rajta talán csak az, hogy egy kis fuszersó feldobta volna az egész összhatását. Aki nem szereti a kelbimbót az kerülje!
Augusztus 6
Étel neve : Ropi
Ára : cca 150 Ft.
Minősítés: Finom sós