Video

Gasztrotrip V6

Kevés Szöveg

Több kép


www.szorfdeszka.hu ©

Gasztrotrip újra!

Kielemezzük: mit is, miből is, mennyiért is? Idén az alacsony költségvetést és az egészséges táplálkozást tartjuk szem előtt.

08.14 - Samosa (Indiai zöldséggel töltött sült tészta)

Utolsó nap minden mindegy alapon bepróbáltam egy indiai menüt. Nem kellett volna az íze még csak OK de nagyon zsíros volt, és a hagymát is túl ropogósra sütötték...700 Ft-om bánta.

08.13 - Mexikói tál (Tortilla chips csirkecsíkokkal salsa öntettel)

Csípős, lassan ehető, kiadós 990Ft.

08.12 - New York Hotdog

A már bevált vasárnap délutáni étek. 500 Ft-nyi élvezet. Ha másért nem az ilyen ételek miatt lehet szeretni amerikát.

08.11. - Zöldséges Quesadilla grill burgonya

Magyarra fordítva Mexikói zöldséggel és sajttal töltött palacsinta. Ez már a reformabb ételek közül való mivel a tésztáját nem olajban hanem grillapon sütik. (490 Ft / szelet)

08.10. - Paradicsomos Tortellni El Gatto módra

Az egykor Milli Tejbár utóda - a hamarosan elkészülő folytatás miatt ismét aktuálissá vált - Macskafogó étteremben kapható prénium ételek közül így a harmadik napon ez tűnt bizalomgerjesztőnek. De nem kell tőle hasra esni konzervet is ettem már jobbat. 750 Ft ért ez kicsit kevésnek tűnt.

08.09. - Gulyásleves.

A szakadó eső után arra gondoltam 390 Ft-ot megér egy tányér forró leves. És bejött a számításom (a nyelvemet még most sem érzem). Ismételten a reform konyha ellen étkeztem, de kellet az energia és a meleg. Köszönöm a meghívást Krisztának.

08.08. - Kenyérlángos.

Egy éve nem ettem Kenyérlángost. Vágytam rá. Ugyanott mint egy éve (Pesti Est színpad mellett), ugyan az az íz, ugyan az a kedves néni aki felszolgálja. 600 Ft-nyi élvezet. Ennyit az egészséges életmódról...