Pre info

Gasztrotrip V4

Kevés Szöveg

Több kép


www.szorfdeszka.hu ©

Gasztrotrip újra!

Kielemezzük: mit is, miből is, mennyiért is?

08.16 - 2 Chicken Tika

Az ekzotikus ételek közül kiemelném a Kitelepült Maharadja étterem sátrát ahol autentikus indiai ételehez juthatott bárki.Jelen esteben egy kemencében nyárson sült, erősen fűszerezett csirkesaslikról és indiai kenyérről van szó. A mártással óvatosan mert elvörösödik töle az európai ember feje!

08.16 - 1 Gyros

Így a vége felé maradék pénzen tartalmas ételt akarsz? Akkor neked ez kell! Rendesen megpakolták mindennel, és az évekkel ezelőtti(borzalmas) "sziget gyros" emléke ezzel eltünt.

08.15 - New York HotDog

Hideg nap - Forró kutya :) De még milyan forró. Több szalvétát kellett szednem hogy ne égesse meg a kezemet. Egyébként a választható mellékletek : mustár, ketchup, majonéz, sülthagyma. (450 Ft.)

08.14 - Marhás Burrito

A sztárok is ezt eszik...A VIP terület étkezdéjének választékából erre esett a választás. Igazából semmilyen kivetni valót nem találtam benne. Jól volt elkészítve, megfelelő fűszerezés, elég nagy mennyiség, és még arra is ügyelt a szakács hogy renedesen behajtogassa a tortilla lap széleit(1000 Ft).

08.13 - Pizza (Mario)

A Szigeten is kitört a pizzaháború ugyanis megjelent a vastagtésztás Mario pizza. Jelen esteben sonkás és hawai sváltozatban próbáltuk ki. A feltét megfelelő mennyiségű és a tészta tényleg vastag és laktató. igaz magasabb az ára (500 Ft / szelet) mint a konkurans cégé, de többet is kapunk érte.

08.12. - Sült(?) burgonya sült kolbász

Ma megfizettették velem a lustaságot. Ahelyett hogy a Sziget távolabbi csücskébe mentem volna a nagyszínpad melletti "Jó helyen" harácsoló kajáldában vásároltam. Persze hogy drága volt (1000 Ft) Persze hogy nem sült meg a krumpli, persze hogy ezt túlfűszerezéssel akarták kompenzálni, persze hogy többet nem eszek itt.

08.11. - Sztapacska - MTB

Az MTB jelentése Milli Tej Bár .. sokak javaslatára bepróbáltam a szatapacskát, nem volt rossz választás, finoman volt elkészítve, de kicsit sok olaj folydogált a tányér alján, lehet hogy ez rontotta az összhatást, úgyhogy csak óvatosan vele!. De az ára vitathatatlanul alacsony 490 Ft.

08.10. - Paradicsomos húsgombóc főtttburgonyával.

Első nap a Főzelékfalóban ettünk, ez egy kitelepült kifőzde. Kétesélyes vásárlás volt mert amíg a fenti képen látható étel ben a hibát nem találtunk, addig a lentihez kapott feltét az ehetetlenhez közelített . A Paradicomos húsgombóc ugyan csak nevében viselte a hús kifejezést, de mégis jól volt összerakva.

08.10. - Kelkáposzta főzelék csibefasírttal.

Itt viszont már találtun kkivetnivalót a csibefasírt inkább hasonlított hatáphoz vagy fűrészporhoz. Mindenesetre a hely mellett szól hogy 750-ft ból megvan a melegétel.